DECLARATII AFM / RAPORTARI APM

Declaratiile privind obligatiile de plata la veniturile Fondului pentru mediu

Contribuţiile si taxele datorate Fondului pentru mediu se declară lunar de către persoanele juridice şi persoanele fizice până la data de 25, inclusiv, a lunii următoare celei în care s-a desfăşurat activitatea. Declaraţia se depune/transmite la Administraţia Fondului pentru Mediu.

In cazul în care, în anumite perioade, nu se desfaşoara activitate, obligaţia este de a depune lunar declaraţiile de constituire privind obligaţiile de plata la veniturile Fondului pentru mediu cu valoarea contribuţiilor zero.

Declaratiile se depun sau se transmit din luna Iunie 2002, incepand cu data de la care s-a dobandit calitatea de contribuabil (data de la care devine platitor la Fondul pentru mediu).

Raportari APM

 • Raportarea deseurilor generate, conform autorizatiei de mediu sau a legislatiei

 • Raportarea uleiurilor uzate

 • Raportarea DEEE-urilor colectate

 • Raportarea acumulatorilor uzati colectati

 • Raportari cu privire la gestionarea anvelopelor uzate

 • Raportare anuala a cantitatilor de ambalaje introduse in piata

 • Raportari cu privire la monitorizarea factorilor de mediu (apa, aer, sol/subsol, zgomot si vibratii)

TRIGEN SRL va pune la dispozitie serviciile necesare redactarii rapoartelor specifice, intocmirea acestora si depunerea lor catre institutiile de stat, respectand termenele legale.

PARTENERII NOSTRI

Intr-o lume in care colaborarea este cuvantul cheie, urmarim sa construim cele mai puternice relatii, reusind, astfel, sa ne crestem eficienta si sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii. Mai jos regasiti o parte dintre partenerii nostri.

CERE OFERTA

  Nume *

  Prenume *

  Email *

  Telefon

  Nume firma

  CUI

  Alege serviciul dorit

  Cu ce te putem ajuta?