MANAGEMENTUL DESEURILOR

Gestionarea deşeurilor reprezintă una din problemele cu care se confruntă România, în prezent. Aceasta se referă la activităţile de colectare, transport, tratare, valorificare şi eliminare a deşeurilor si are ca scop reducerea impactului deșeurilor asupra sănătății, mediului sau vizuala.

Operatorii economici care introduc pe piaţă produse ambalate sunt responsabili pentru deşeurile generate de ambalajele primare, secundare şi terţiare folosite pentru ambalarea produselor lor, cu excepţia ambalajelor de desfacere care sunt folosite pentru ambalarea, la locul de vânzare, a produselor pe care aceştia le introduc pe piaţa naţionala.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin. 3, persoanele juridice care dețin autorizație/autorizație integrată de mediu au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane. Nedesemnarea unei persoane cf. art. 22 alin. 3, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 30.000 lei!

Responsabil managementul deseurilor
Responsabilul cu managementul deseurilor are expertiza si experienta necesare preluarii RASPUNDERII gestionarii deseurilor. Complexitatea legislatiei specifica managementului deseurilor solicita cunostinte specifice in domeniu, precum identificarea corecta a codurilor prezentate in HG 856/2002.

Prin externalizarea serviciilor de management al deseurilor catre o firma specializata in servicii de mediu, se asigura atat garantia respectarii legislatiei in vigoare, cat si obtinerea si aplicarea unor solutii eficiente.

PARTENERII NOSTRI

Intr-o lume in care colaborarea este cuvantul cheie, urmarim sa construim cele mai puternice relatii, reusind, astfel, sa ne crestem eficienta si sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii. Mai jos regasiti o parte dintre partenerii nostri.

CERE OFERTA

  Nume *

  Prenume *

  Email *

  Telefon

  Nume firma

  CUI

  Alege serviciul dorit

  Cu ce te putem ajuta?